Ditha Bonita – productomschrijvingen voor de webshop

productomschrijvingen voor de webshop | Laura Alblas, freelance tekstschrijver

Conceptstore Ditha Bonitha verkoopt uitsluitend verantwoorde, vegan producten. In de webshop vind je kleding, allerlei verschillende verzorgingsproducten, duurzame accessoires en biologische lekkernijen. Als je bij Ditha Bonita iets koopt, weet je zeker dat je een 100% eerlijk product aanschaft. Ik vind dit een geweldig concept en ben dan ook echt heel erg blij dat ik hier een steentje aan kan bijdragen. Als tekstschrijver schrijf ik namelijk de productomschrijvingen voor de webshop.

De productomschrijvingen voor de webshop van Ditha Bonita moeten uiteraard meer informatie geven over het product, maar ze moeten ook enthousiasmeren. Je wilt immers dat de klant meteen het gevoel krijgt dat dit het product is waar hij/zij naar op zoek is. Tel daarbij op dat een productomschrijving niet te lang mag zijn en je snapt dat een goede productomschrijving nog best wel wat kennis en kunde vraagt. Mijn ervaring hiermee komt nu dus weer goed van pas!

Voor Ditha Bonita schrijf ik niet alleen de productomschrijvingen, maar plaats ik de nieuwe artikelen ook meteen in de webshop (WooCommerce). Ik zorg ervoor dat alles goed ingesteld wordt, dat de juiste afbeeldingen erbij geplaatst worden en dat het product op de juiste manier in de webshop getoond wordt. Hiermee neem ik de eigenaar van de webshop heel wat werk in handen, zodat zij tijd heeft om haar bedrijf verder uit breiden met nog meer (fantastische) duurzame producten.

Wil jij mij ook inschakelen voor het schrijven van productomschrijvingen voor je webshop? Neem contact met mij op!