MyTimingCards – etiket met productomschrijving

etiket met productomschrijving | Laura Alblas, freelance tekstschrijver

Het is voor ouders met opgroeiende kinderen een herkenbaar probleem: kinderen die vastgeplakt lijken te zitten aan het beeldscherm. Niet gezellig, niet gezond, maar wel vaak de aanleiding tot de nodige discussies. Om hier voorgoed een eind aan te maken, komen binnenkort de MyTimingCards op de markt: een kaartenset waarmee duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden over het beeldschermgebruik. Bedenker Lisette had het al bijna helemaal rond, maar alleen het etiket met productomschrijving bleek een struikelblok te zijn… Tijd om een tekstschrijver in te schakelen!

Ik ben met de productomschrijving van de MyTimingCards aan de slag gegaan. Het resultaat is een aansprekende, beknopte tekst die in één keer duidelijk maakt hoe de MyTimingCards gaan helpen om discussies over het beeldschermgebruik tot het verleden te laten behoren. Precies wat Lisette voor ogen had.

Ik liep hier al zo lang tegen aan te hikken en dan ineens komt er tijdsdruk en maak je de juiste beslissingen. En ook nog precies zoals gehoopt! — Lisette, bedenker van MyTimingCards

Wil jij mij ook inschakelen voor het schrijven van een etiket met productomschrijving? Neem contact met mij op!