Het magische verhaal van de Verteller – roman en website met blog

Het magische verhaal van de Verteller, roman en website met blog | Laura Alblas, freelance tekstschrijver

Op 5 december 2015 was hij officieel verkrijgbaar: mijn roman Het magische verhaal van de Verteller. In dit magisch-realistische verhaal neem ik je mee naar Berlijn, waar de negentienjarige Lucy op het punt staat om haar vleugels uit te slaan:

Lucy is klaar om op eigen benen te staan, te gaan studeren, lol te maken. Tot al snel blijkt dat er mensen zijn die heel andere plannen met haar hebben – mensen die meer over haar weten dan zijzelf…

Gewapend met kennis die een heel ander licht laat schijnen op de jaren zestig, het decennium waarin The Beatles de grootsten werden, proberen zij Lucy te overtuigen: Brian Epstein, manager van The Beatles, was in werkelijkheid de mythische god Brin. En Lucy is zijn Verteller.

Om Het magische verhaal van de Verteller goed in de spotlights te kunnen zetten én om mijn bezigheden als schrijver te kunnen delen, heb ik de website hetmagischeverhaal.nl opgezet. (Dat kan ik dus ook, websites ontwikkelen!) Op deze website vind je een fragment uit het boek, kun je de roman bestellen en lezen wat mij als schrijver zoal bezighoudt. Want een boek schrijven is één ding, maar ervoor zorgen dat lezers ook weten dat het boek bestaat, is een heel ander verhaal…

Enkele malen per week plaats ik een nieuw bericht op de website. Binnenkort zal ook de mogelijkheid bestaan om via hetmagischeverhaal.nl het e-book aan te schaffen. Houd de site dus in de gaten voor meer nieuws over boeken, lezen én schrijven!

Ook voor jou kan ik bloggen en/of een nieuwe website maken. En mocht je een ghostwriter nodig hebben, dan vind ik het uiteraard leuk om met je in gesprek te gaan hierover. Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op!