Fortel Media – contentcreatie en productontwikkeling

contentcreatie en productontwikkeling | Laura Alblas, freelance tekstschrijver

Om voor Fortel Media te schrijven, moet je over een grote fantasie beschikken. Zij willen namelijk mensen aanspreken en verleiden met hun producten. De doelgroep moet meegevoerd worden naar een wereld waar geluk een belangrijke rol speelt. Dat ik een magisch-realistische roman heb geschreven, was zeker van doorslaggevend belang bij het verkrijgen van deze opdracht. Bij Fortel Media houd ik mij bezig met contentcreatie en productontwikkeling.

Als tekstschrijver heb ik veel inspraak in de productontwikkeling en in het schrijven van de teksten kreeg ik de vrije hand. Dit levert verschillende, complete draaiboeken met mailings, verhalen en teksten op. Deze gaan ingezet worden voor het genereren van leads en sales.

Wil jij mij ook inschakelen voor contentcreatie en productontwikkeling? Neem contact met mij op!