Blackbear Goaly Armor – webteksten, landingspagina’s & productomschrijvingen

webteksten, landingspagina's en productomschrijvingen | Laura Alblas, freelance tekstschrijver

BlackBear is een nieuwe speler op de markt van hockeykeepersbenodigdheden. De website met de daaraan gekoppelde webshop bestond al enige tijd, maar werd niet genoeg gevonden. Bovendien liepen een aantal processen in de webshop niet lekker. Samen met webdevelopmentbureau Your IT-Solutions heb ik mij gebogen over het optimaliseren van de website van BlackBear. Hiervoor schreef ik webteksten, landingspagina’s en productomschrijvingen.

Your IT-Solutions heeft zich beziggehouden met de technische kant, ik was verantwoordelijk voor de zoekmachineoptimalisatie en het schrijven van de webteksten, productomschrijvingen en nieuwe landingspagina’s. Om de website beter vindbaar te maken, heb ik een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd om te achterhalen welke zoektermen geschikt zijn voor BlackBear. De hiermee geselecteerde zoektermen zijn gebruikt voor het schrijven van de landingspagina’s.

Wil jij mij ook inschakelen voor het schrijven van webteksten, landingspagina’s en productomschrijvingen? Neem contact met mij op!