Beatles Fanclub Nederland – vertalingen en columns

vertalingen en columns | Laura Alblas, freelance tekstschrijver

De Nederlandse Beatlesfanclub brengt het laatste nieuws rond The Beatles en John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr. Veel nieuws is Engelstalig, maar om voor iedereen toegankelijk te zijn zorgt BFNL ervoor dat het nieuws vertaald wordt naar het Nederlands. Eén keer peer week vertaal ik een nieuwsbericht. Daarnaast schrijf ik ook columns voor de fanclub. Deze vertalingen en columns schrijf ik als vrijwilliger.

 

De columns die ik schrijf voor de Beatles Fanclub Nederland zijn mijn persoonlijke kijk op de wereld. Doordat de fanclub is overgestapt op een nieuwe website, zijn nog niet alle columns weer te lezen. Verschillende oudere zijn opnieuw geplaatst en andere zullen nog volgen. Ook schrijf ik ondertussen nieuwe. Alle door mij geschreven columns zijn terug te vinden op mijn eigen pagina op de website: I Look At The World.

I look at the world and I notice it’s turning
While my guitar gently weeps
– The Beatles –

Wil jij mij ook inschakelen voor vertalingen en columns? Neem contact met mij op!